Åk på spa!

20 maj 2019 jonas olsson
Åk på spa!

Att åka på spa är ett fantastiskt sätt att pyssla om sig lite extra. Känner du dig blek och glåmig efter en lång vinter? Har du haft mycket att göra och känner att du behöver samla lite extra energi? Då borde du verkligen passa på att skämma bort dig. Fast egentligen behövs inga ursäkter för att åka iväg och unna sig en dag full av avslappning. Ta med din partner eller en vän så kan ni njuta tillsammans!

 

Vad ingår i en spavistelse?

Hur spavistelsen är utformad och vilka behandlingar som finns att tillgå beror så klart på vilket spa du bokar in dig på. Kolla in olika hemsidor så får du en överblick över vad du kan välja. Oavsett så kan du förvänta dig en maximalt avkopplande minisemester! Generellt brukar det gå till så att du bor på ett hotellrum på spa-anläggningen. Bara att komma iväg hemifrån och kunna släppa vardagens bekymmer är guld värt. Lyxiga hotellfrukostar och vällagade middagar på restaurang är en njutning både för kropp och själ. Sedan spenderar du dagarna med kurbad, bastu, massage och skönhetsbehandlingar som får dig att känna dig som om du vore i sjunde himlen. Skulle du mot all förmodan bli rastlös brukar det finnas välutrustade gym med alla tänkbara möjligheter.

 

Var ska jag boka?

Vad vill du uppleva? Olika span har olika erbjudanden och möjligheter. Kolla runt på vad som finns och boka något som känns lockande. Kanske vill du spendera helgen med flera yogapass eller så vill du fokusera på massage och kurbad. Möjligheterna är oändliga. Om du vill kombinera spavistelsen med något utflyktsmål kan det såklart vara en bra idé att boka något i närheten. Du väljer själv. Letar du efter ett spa i dalarna kan jag varmt rekommendera https://akerblads.se/. Där kan man välja och vraka mellan olika poolbad. Dessutom erbjuds en vacker havsutsikt. Varför välja när man kan få allt?