Anlita en expert inom stubbfräsning

03 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

För den som gillar är trädgård är det något alldeles speciellt att besöka en handelsträdgård eller plantskola. Här kan man verkligen gå runt och strosa i timmar och titta på alla vackra växter och känna dofterna som sprider sig. Ska man anlägga en trädgård eller förnya den trädgård som man redan har så är detta en prefekt plats då utbudet och variationen brukar vara stor i välsorterade handelsträdgårdar. På plantskolan Stånga Trädgård på Gotland hittar man ett brett utbud av växter och tillbehör i butiken.

Här erbjuder de också flera trädgårdstjänster för den som vill ha hjälp i sin trädgård. Deras växter finns utomhus och för den som inte vill handla själv kan de plocka ihop en beställning och ställa ut varorna på gården. Vilket är toppen om man har bråttom eller helt enkelt inte vill vistas i miljöer med mycket människor på grund av pandemin. 

 

Handelsträdgård

Trädgårdstjänster

Stånga Trädgård erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster. De utför allt man kan tänka sig inom trädgård som plantering, leverans och utläggning av gräsmatta, grävning med traktorgrävare, minigrävare och bobcat. De erbjuder också plattläggning och stenmurar, vilket kan vara ett tungt jobb för gemene man. För den som vill ha ett vattenblänk i trägården gräver och arrangerar de också trädgårdsdammar.

Förutom de utför de bland annat också trädbeskärning, gräsklippning, mossrivning, lövhantering, stubbfräsning och jordfräsning. 

 

Underhålla och anlägga trädgård

Att ta hjälp av en kunnig yrkesman när man ska anlägga sin trädgård kan vara mycket värt, då det både kan vara ett tungt och tidskrävande arbete. Dessutom gäller att utföra arbetet rätt för att det ska bli ett lyckat resultat. En trädgård står sig i många år, bara den får rätt förutsättningar. Därför kan det också vara värt att ta in hjälp för att vårda den på bästa sätt eller för att få experthjälp när man ska anlägga en ny trädgård. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/