Blommor för alla tillfällen

16 november 2019 Lily Hansen
Blommor för alla tillfällen

En riktig blomsteraffär är något gott för själen att besöka. Lite är det som att med ett enda steg bli förflyttad till en annan värld. En värld av värme och lite fuktigare luft. En värld klädd i grönt med inslag av mängder av andra färger. En värld av goda dofter från naturen, en blandning  av jord och växtlighet och olika blommor. Här får du professionell hjälp med att välja rätt blandningar, köpa en krukväxt eller ta med en vacker färdigbunden bukett. Här får du råd om vad som passar och fungerar. Här finns blommor för både glädje, sorg och vardagslyx.

 

Blomhjälp när det behövs som mest 

Vid alla speciella tillfällen i livet passar det med blommor. Vid födelsedagar blir de flesta upplivade av en vacker bukett. Till årets olika högtider passar det oftast med ett fint arrangemang i en skål eller kruka, eller återigen en bukett. Vid bröllop är det en omistlig del av firandet! Blommor ska då finnas precis överallt, hår, händer, bord…för att fira gemensam glädje och lycka. Och apropå lycka finns ännu fler tillfällen – barns födelse kan aldrig firas nog. Vid begravningar har också kransar och buketter sin givna plats i hyllningen till den bortgångna. 

 

 

Förslag och leveranser

Hos en riktig florist kan du få förslag på arrangemang, prisuppgifter, och leveranser. Hos en blomsteraffär kan du också bara smita in och snabbt inhandla en bukett till någon du tycker extra mycket om. I en blomsteraffär i Ronneby kan du få kvalificerad hjälp och garanterat fräscha blommor. Tillbehör är också en självklarhet – och de kan även fresta med någon liten chokladpralin som höjer nöjesfaktorn ett snäpp till. En enkel bukett är inte enkel – den kommer att glädja mottagaren mer än du tror. Ett stilrent och vackert arrangemang gör en vacker minnesgåva till någon som inte längre är med oss. Välkommen in!