De tillverkar byggfolie med kvalitet

20 maj 2020 Jenny Olsson

Gert Falk Emballage AB, http://gertfalk.se/ är ett företag som ligger beläget i Jordbro, söder och Stockholm. Företaget både tillverkar och säljer emballage av polyeten. I deras fabrik extruderar de plastfilm som de sedan omvandlar efter deras kunders önskemål. PE slang, säckar, påsar och täckfolie är bara några exempel  av alla de produkter som de tillverkar.

Här kan de erbjuda kundanpassade lösningar både vad det gäller utformning som storlek me också kvalitet på produkterna. Förutom det har de också ett brett sortiment av standardprodukter. Flertalet av deras produkter tillverkas även med VCI, Antistat och UV-skydd, utifrån kundernas önskemål. Företaget är en flexibel tillverkare som både erbjuder korta ledtider och leveranser som kommer på utsatt tid.

Att få sådana här saker levererade till arbetsplatsen eller till firman brukar underlätta mycket då man själv slipper åka och hämta eller skicka anställda som ska göra det. Det är tidskrävande och det är tid som man annars kunde ha lagt på själva utförandet av jobbet.

Att kunna vända sig till ett enda företag som har många produkter brukar också kännas oerhört bra, då det räcker med att hitta en bra leverantör istället för att ha kontakt med många olika. När de även har kundanpassade produkter är det också enkelt, då man kan beställa en sådan produkt istället, om man inte hittar den i standardsortimentet.

Att använda sig av en bra leverantör som också är punktlig är oerhört viktigt när man jobbar som hantverkare. Man kan vara beroende av att en sak anländer som den ska när man ska åka till en kund och utföra ett jobb. Om leveransen inte dyker upp när den ska kan det hända att jobbet blir försenat och man själv får en missnöjd kund. Att använda sig av kvalitativa produkter är också viktigt, för att man själv som hantverkare ska kunna utföra jobbet kvalitativt mot kunden.