Effektivare möten med Av-teknik

11 november 2019 Cecilia Olsson
Effektivare möten med Av-teknik

Möten kan ibland upplevas som jobbiga, långsamma och stela. Mycket information ska ges och alla deltagare ska gå därifrån med samma uppfattning om vad som skulle förmedlas. Något som inte alltid är så enkelt att åstadkomma. För att göra möten lite mer intressanta och lättförstådda så kan man använda sig av Av-teknik. Det kan vara till stor hjälp att använda sig av bilder och ljud när man vill förmedla information. Det finns olika lösningar för att få ett smart mötesrum, det vanligaste är att man installerar skärmar, högtalare, kameror, mikrofoner och/eller projektorer. Allt för att göra mötesupplevelsen så informativ och behaglig som möjligt. Vill man ta sina möten till en ännu högre nivå så kan man även installera styrning av belysning samt rörlig kamera. Det är en god idé att anlita ett företag med erfarenhet inom Av-teknik. De kan hjälpa till med vad som behövs till mötesrummet samt var allt ska placeras för att ge bästa möjliga upplevelse för samtliga deltagare.

AV/IT är ett företag med lång erfarenhet och stor kunskap av Av-teknik. De hjälper till att installera och underhålla audiovisuella anläggningar. AV/IT hjälper mer än gärna till hela vägen från idé till driftklar Av-anläggning. Genom deras långa erfarenhet kan de ge tips och idéer på olika lösningar utifrån olika behov. De erbjuder serviceavtal på både nya och äldre befintliga anläggningar, där de kontrollerar och testar anläggningen så att den presterar så bra som möjligt. Det finns olika nivåer på serviceavtalen, det vanligaste är en kontroll per år. 

AV/IT erbjuder även lösningar till hemmet och/eller fritidshuset, för en bekvämare och tryggare vardag. Man kan med hjälp av surfplatta eller mobil styra allt från ljud och ljus till ett säkerhetssystem med övervakning. 

Så vänta inte med att få ett tryggare hem eller effektivare mötesrum, man tjänar på det i längden.