Förmånlig frisörgrossist

03 juli 2019 Jenny Olsson
image

När man ska köpa in produkter till en salong är det som med alla andra butiker och branscher där man ska sälja vidare eller använda produkter på kunderna, att det är viktigt att man får tag i bra produkter som man ändå har marginal på. Hur stor vinstmarginal man har efter inköp kan vara avgörande för om verksamheten går runt eller inte samt vilken vinst den gör. 

Som frisör använder man ofta produkter på kunderna. Vare sig det kommer till att göra olika frisyrer eller uppsättningar eller om det handlar om att bleka eller slinga håret. Att produkterna är bra och skonsamma är viktigt både för kunderna och för den som jobbar som frisör och kommer i kontakt med dem dagligen. Hos frisören är det många som kanske köper med sig produkter också och för att få sälja måste produkterna givetvis vara bra och skonsamma mot håret. 

När man ska välja grossist är det viktigt att välja med omsorg. Man ska välja en grossist som har bra produkter men ändå håller en sån prisnivå att man får tillräckligt med förtjänst när man säljer produkterna eller utför tjänster där produkterna används som vid färgning och blekning. 

http://www.tradehairsupplies.se/

är en frisörgrossist med många bra produkter men som ändå håller en bra prisnivå. Här måste du ha en verksamhet för att handla och därför kan inte privatpersoner handla produkter här utan endast du som företagare. För att kunna handla måste du registrera dig som kund, vilket är enkelt gjort. När du gjort detta och blivit godkänd kan du snabbt och enkelt börja handla. Trade Hair Supplies har kampanjer då och då och just nu gäller till exempel en sommarkampanj vilket gör att man kan handla en del varor billigare och på så sätt kunna ta en bättre pris ut till kund eller tjäna lite mer just på dessa produkter.