Gummiplattor är användbara i och utanför hemmet

15 mars 2022 Cecilia Olsson

editorial

Gummiplattor är något som kan användas både inomhus och utomhus för att göra det säkrare för barnen att leka eller för att dämpa ett hårt golv. Hos e-plast.se hittar man gummiplattor i olika färger som dessutom är tillverkade av återvunna bildäck. Det gör att bostaden, balkongen eller trädgården kan bli både färggladare och mjukare samtidigt som gamla utslitna däck får nytt liv. Gummiplattorna klickas enkelt fast i varandra och man kan välja endast en färg på plattorna eller kombinera olika för att skapa ett mönster. 

Med gummiplattor blir barnens fall dämpade

Gummiplattor är perfekta att använda där barn leker eftersom de dämpar ett fall om barnet ramlar. Det kan till exempel vara väldigt bra att lägga ut dem under gungor och rutschkanor. De passar även bra att användas som halkskydd runt en pool. Med gummiplattor kan man helt enkelt vara lugnare när barnen leker. 

Gummiplattor

Lägg ut gummiplattor på hårda golv för kroppens skull

Gummiplattor är dessutom väldigt bra att använda på hårda betonggolv i exempelvis förråd, verkstäder eller källare. Står man och arbetar vid en bänk under långa perioder på ett hårt betonggolv så är det sannolikt att det snart kommer att kännas i fötter, knän, rygg, nacke och axlar. Genom att placera ut gummiplattor där man står så kan det dämpa smärta, värk och stelhet i kroppen. 

Piffa till en tråkig balkong med sköna gummiplattor

Många balkonger på flerfamiljshus består av grå betong, vilket sällan ser speciellt inbjudande och skönt ut. Genom att lägga ut gummiplattor på balkongen så ser den direkt trevligare ut och det blir betydligt skönare att sätta fötterna på den. Gummiplattorna som man hittar hos e-plast.se är underhållsfria samt utvecklade för att mossa och alger ska ha svårt att fästa på dess yta, det innebär att de håller sig fräscha och fina länge trots att de ligger utomhus.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/