Hitta prisvärda parfymer online

11 juni 2020 Cecilia Olsson

Under sommaren är det härligt att spendera så mycket tid som möjligt ute i solen och man lägger kanske inte jätte mycket tid på sig själv. Dagarna är extra långa och man vill gärna hinna utnyttja dem till max. Det är dock trevligt att kunna känna sig fräsch i sommarsolen, ett smidigt sätt man kan göra det på är att ha med sig våtservetter, deodorant och parfym i väskan, för att snabbt och enkelt kunna fräscha till sig utan att behöva gå hem. 

Nöj dig inte med en doft

Det är väldigt trevligt att ha många dofter att välja bland, man kan till exempel ha en lätt parfym eller bodymist som man kan spraya på sig innan det är dags för stranden och när det börjar närma sig middagstid och kanske en rolig kvällsaktivitet kan det vara härligt att ha en lite tyngre och mer sensuell doft. 

Sommardofter för kvinnor

Ett parfym märke som brukar passa perfekt under sommaren är Escada, de kommer varje år ut med en ny söt och fruktig sommardoft, perfekt till stranden. Clean är ett märke som har väldigt fräscha och lätta dofter, vad sägs om Rain, Shower Fresh eller Cool Cotton?! Till kvällen kan La Vie Est Belle från Lancôme eller Black Opium från Yves Saint Laurent vara klockrena. 

Sommardofter för män

1 Million av Paco Rabanne är en frisk och sensuell parfym med en kryddig läderdoft. Vill man ha en lite lättare och väldigt fräsch doft så är Versaces Eros ett mycket bra alternativ, liksom Euphoria från Calvin Klein. Man hittar även deodoranter med dessa härliga dofter så att man gå all-in på en favorit.

Att köpa parfymer online är oftast billigare än i butik och det är dessutom väldigt smidigt att klicka hem sina favoriter. Coolpriser erbjuder massor av parfymer och deodoranter för både kvinnor och män, till bra priser och med snabba leveranser.