Hyr teleskoptruckar i Malmö för att nå nya höjder!

02 maj 2022 patrick pettersson

editorial

I många situationer behöver man hjälp att nå högre än vad man kan göra genom att ställa sig på en stol, eller klättra upp på en stege. Det handlar inte bara om att rädda en stackars katt som har klättrat högst upp i ett träd och sedan jamar hjälplöst. Till sist ringer någon vänlig själ efter brandkåren som kommer med en stegbil och tar ner det stackars djuret. 

Sådant är nog egentligen ganska ovanligt förutom i filmer. Men i många andra situationer behöver man verkligen hjälp att nå upp på höga höjder. Här kan man hyra teleskoptruckar i Malmö till exempel: https://www.ekstrandstruck.se/index.php/teleskop

 

Skaffa dig lång räckvidd vertikalt och horisontellt

En teleskoptruck är en lastare med en lång teleskoparm som gör att man når långt horisontellt eller vertikalt utan att behöva bygga upp en byggställning. Teleskoptruckar kan användas för att lasta material på höga höjder. Men de kan också utrustas med en korg som man kan stå i för att säkert utföra olika arbeten som snöröjning, eller målningsarbeten. 

Ofta tänker man att teleskoptrucken bara ger en extra höjd, men i många situationer är fordonets horisontella räckvidd det man egentligen behöver. Ska man till exempel spola av mossa från ett tak behöver man ju inte bara nå upp till taket, man behöver också nå in över taket så man når tacknocken. 

 

teleskoptruckar

 

En teleskoptruck för det perfekta bröllopet!

Det finns egentligen ganska många situationer då man faktiskt bör ta hjälp av teleskoptrucken, en del lite mer ovanliga. En biodlare som har svärmande bin kan behöva hjälp att nå upp i höga träd för att ta hand om bisvärmen innan den bosätter sig hos en icke ont anande villaägare. En bröllopsarrangör däremot kanske måste hyra en teleskoptruck för att sätta upp den där lilla extra dekorationen högt upp i popplarna för att göra bröllopet helt oförglömligt.