Jourhavande låssmed sörjer för utelåsta i Göteborg

16 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Utelåst igen? Inte konstigt. Många har ramlat runt på Göteborgs gator innan dig, och fått erfara att nyckelknippan lika lätt ramlar ur byxfickan. Sådant händer. Säkert har till och med självaste Håkan Hellström funnit sig utelåst i Majorna någon gång i livet. Som tur är, är det enkelt fixat. Ett samtal till jourhavande låssmed senare är du inne i värmen igen.

En Låssmed i Göteborg hjälper även den lätt salongsberusade festprissen in i lägenheten. Även en gammal låssmed har varit ung en gång, och minns hur det var. På väg hem från en festkväll kan det vara lite extra bråttom in på toaletten. 

 

Låssmed med omsorg om Göteborgs festfolk

Självklart är Göteborgs festfolk inte den enda anledningen till att låssmeder håller sig med jourtider. Det kan finnas många anledningar till att människor låser sig ute efter kontorstid. Det kan hända även den allra mest ordningssamme, som kanske bara skulle ut till tvättstugan och tillbaka en söndagseftermiddag. 

Men klart är att många av dem som behöver ringa en låssmed mitt i natten har varit ute på krogen och slarvat. Det är lätt att ryckas med i en festlig stämning, och glömma bort att hålla full koll på såväl nycklar som plånböcker. 

 

låssmed

 

Låssmeder är (tyvärr) inga tankeläsare

Förhoppningsvis har du dock haft stenkoll på din mobiltelefon. Utan en sådan kan det nämligen vara lite svårt att få tag på en låssmed. Det gäller ju att kunna ringa ett samtal. Även om låssmeder erbjuder fantastiskt bra låsservice klarar de knappast av att läsa tankar. 

De kan inte veta att du har låst dig ute utan att du ringer och berättar det. Så om det är en sak du ska lägga lite extra fokus på att hålla fast i under en blöt natt på stan, så är det din mobiltelefon. Den är faktiskt viktigare än både nycklar och plånbok.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/