Love i vardagsrummet

17 juli 2019 Jenny Olsson
Love i vardagsrummet

Mycket forskning visar på att sex får oss att må bra både fysiskt och mentalt. Men forskning visar också på att användandet av sexleksaker kan göra sexlivet bättre och därmed kan man enkelt slå ihop de tå påståendena. 

Att använda sig av sexleksaker i sovrummet kan krydda sexlivet och kanske till och med skapa en bättre relation. Sexleksaker och hjälpmedel kan också komma till hjälp för många som till exempel glidemedel

Att handla hjälpmedel eller sexleksaker är inte så bekvämt för alla. Många vill inte skylta med det också kanske gå och handla i en vanlig butik. Men det finns webbutiker som har ett stort sortiment av leksaker, underkläder och hjälpmedel som man kan beställa ifrån och ett exempel är Lovebuddy.se. Här finns ett stort urval och man får dessutom bra guidning och kan läsa mycket om produkterna, vilket gör att man får lättare att välja en produkt som man vill ha. När de levererar sina varor anger de inte Lovebuddy som avsändare och förpackar det väl så det inte syns vad det innehåller. Man kan därför beställa här utan att behöva skylta med det för butikspersonalen när man ska hämta ut paketet eller för brevbäraren, eftersom alla inte känner sig bekväm med det. Lovebuddy skickar inte heller ut reklam, om man inte specifikt ber om det, vilket är väldigt bra. 

 

De är alltid snabba med att skicka sina leveranser också. Efter att man lagt en beställning skickar de varorna inom 24 timmar och beställer man innan klockan 16.00 skickar de paketet redan samma dag. I stort sett allt hos återförsäljaren är också lagervaror och därför behöver man sällan vänta länge på leveransen. Om du letar sexleksaker eller hjälpmedel är det enkelt och bekvämt att beställa det av dem. Man får bra information om produkterna, man behöver inte vänta länge på varorna och de skickar också paketet anonymt.