Nyfiken på tantramassage?

31 juli 2020 william eriksson

Har du känt dig väldigt spänd och stressad på sista tiden? Du kanske har testat vanlig massage men utan något vidare resultat? Då skulle en erotisk tantramassage kunna vara något för dig. Tantramassage, eller tantrisk massage som det också kallas, är en djupavslappnande massageform inom vilken det finns element av såväl yoga, som bioenergetik och sexuell terapi. Låter det knepigt med det sexuella? Ingen fara, det behöver inte handla om fullbordat sexuellt umgänge på det sättet. Istället används vissa erotiska tekniker som verkar väldigt avstressande och avkopplande för såväl kropp, som själ.

 

Hitta en salong för tantramassage i Göteborg

Bor du på Sveriges framsida – västkusten? Då är du kanske intresserad av att hitta en salong för tantramassage i eller omkring Göteborg. Tantrisk massage är förstås inte lika utbrett som vanlig klassisk massage – faktum är att många fortfarande är lite skeptiska mot tekniken. Just därför är det oftast inte lika lätt att hitta en salong som erbjuder tantramassage – men helt omöjligt är det inte. I Göteborg finns det ett par ställen du kan vända dig till för att få en professionell behandling av en utbildad tantraterapeut. Enklaste sättet att hitta en salong nära dig, är att söka på nätet efter tantramassage göteborg

 

 

Kan man testa tantrisk massage som par?

Absolut. Faktum är att tantrisk massage kan göra underverk för par som önskar få en nytändning i samlivet, eller om den ena eller båda parterna behöver hjälp att slappna av. Somliga väljer att få terapin tillsammans som par, medan andra gör det var för sig. Det viktigaste är att man gör det som känns mest bekvämt och välgörande för en själv och sin partner. Är du nyfiken på att veta mer tantramassage för dig själv eller för dig och din partner? Kolla upp ett par salonger i Göteborg, hör av dig och be om lite mer information.