Piffa upp väggarna

08 maj 2019 Mikael Barani
Piffa upp väggarna

Ser det lite trist ut därhemma på väggarna? Kanske är det lite tommare än vad du hade tänkt dig nar du flyttade in. Tanken var kanske att sätta upp lite tavlor och sådant, men det blev aldrig av. Då kanske en väggdekor kan vara ett sätt att få mycket ”bang for your buck”.

Visst är det fint med tavlor och fotografier på väggarna. Det blir personligt, speciellt om vi använder fotografier som vi själva har tagit. Kanske från den där redan till Paris, New York eller en fantastisk sandstrand på någon baleariska ö. 

Men då ska tavlorna också ramas in och sättas upp. Det innebär att du först måste hitta en ram som du gillar, och sedan göra hål i väggen där hemma. Det är dessvärre inte alla väggar som är anpassade för detta. Kanske har du väggar av gips eller lättbetong som bara faller till smulor när du borrar i dem.
Du vet ett sådant där material som för det första som sagt är svårt att borra i, och som sedan fortsätter falla sönder när du väl har gjort hål och hängt upp din tavla där. Då sitter man där under, med kaffekoppen i handen, och undrar om minnet av semestern ska trilla ned i huvudet på en.

Det är här en snygg väggdekor kommer in.
Dels är de väldigt budgetvänliga, dels så täcker de mycket yta på väggen i ett svep
Och det bästa av allt är att du inte behöver göra ett enda hål i din vägg.

På soho-shop.se finns ett stort urval av olika sorters väggdekorationer. Här kan du köpa allt ifrån fina citat och inspirerande meningar till bilder på din favoritstads skyline.
Det finns även en speciell barnsektion. Här kan du inte bara välja fina bilder, utan även skaffa en lite mer levande höjdmätare där du kan se ditt barns längd.