Pryd väggen

19 februari 2019 Jenny Olsson
Pryd väggen

Man kan verkligen göra väggarna i ett hem personliga med affischer. Man kan välja precis det man gillar och kombinera så det passar ens eget och rummets stil. En affisch kan man antingen harmonisera med eller bryta av. Det kan vara snyggt med en stor färgglad tavla till vita väggar, liksom att det kan vara fint med något neutralt och ljust till mörka väggar eller mönstrade tapeter. Man kan också fundera över om man vill ha en stor affisch eller om man vill sätta upp många mindre. Ett bra sätt för att ha en plan för sina affischer är att rita upp på ett stort papper på golvet hur affischerna skulle kunna sitta och sätta pappret på väggen för att se vad som skulle se bra ut. 

 

Hos sohu-shop.se hittar man ett väldigt stort utbud av affischer. Här finns alla möjliga motiv och det är inte svårt att hitta något man tycker om. Här kan man hitta allt ifrån fina djurtavlor med alla möjliga slag djur till fina kärlekstavlor och härliga citattavlor. Här kan alla hitta något, oavsett smak eller stil. 

Sohu-wallstickers är ett dansk företag som funnits sedan 2013. De har sedan dess designat, framställt och salufört wallstickers och väggdekorer i såväl Danmark, Norge och Sverige. För dem står kunderna verkligen i fokus och de är också en e-märkt certifierad webbshop där de skapar tillitsfulla ramar.

Hos dem kan man också hitta den perfekta presenter. En affisch med en ram är en rolig present att ge bort då det brukar bli väldigt uppskattat. Eftersom det finns ett så stort sortiment att välja på så är det inga problem att hitta något till mamma, pappa, sitt barn, ett syskon eller en vän. Här går det att hitta presenten till såväl barn som vuxna, oavsett vilket stil de har i sitt hem eller vad de tycker om.