Roliga prylar för stora och små

19 januari 2022 Lily Hansen

advertorial

Fler som har idétorka när det kommer till att köpa presenter till sina nära och kära? Ofta har barnen inga problem att veta vad de önskar sig. Vissa barn skriver önskelista till jultomten redan på sommarlovet. Men vuxna som redan “har allt” kan vara lite knepigare att handla till. Ibland är det inte saken, utan tanken som räknas. 

När man ska köpa presenter till en anhörig kanske man frågar vad de önskar sig i present. Jag gillar roliga prylar, säger de. Och då säger du “jaha, roliga prylar är precis det jag har hittat”. Det är förmodligen ett bra samlingsnamn på alla de saker du kan hitta på vissa nätsidor. Du kan välja mellan allt från spikeball, ett nytt bollspel med 360-graders regler (ja du får kolla upp det) till en praktisk och enkel sockervaddsmaskin där hela familjen kan återskapa din barndomsnostalgi från tivolit. 

 

image

 

Prylar som både är roliga och praktiska

Du kan även hitta mysiga filtar, skämtleksaker och praktiska hjälpmedel online. Allt behöver inte bara vara “på kul”. Du kan exempelvis med ett par smidiga gaming-glasögon skydda dina ögon oavsett om du spelar mycket eller jobbar mycket framför datorn. Tanken är att här ska finnas något för alla. Många har svårt att ta sig upp på morgonen under vinterhalvåret och då kan en väckarklocka med ljus vara ett hjälpmedel så att det blir lite enklare.  

En annan egentligen helt onödig men rolig pryl är ett minikylskåp med usb-laddning där du både kan kyla och värma drycker. Den lämpar sig bäst för drycker på burk eller i glas. Denna kan ju med fördel kombineras med ovan nämnda jobb framför datorn exempelvis. Förena nytta med nöje. Vill man istället ta reda på om ens vänner ljuger eller talar sanning, kan man köpa ett coolt lögndetektortest med stöt. Testa kompisarna och se vad de har att dölja.

Fler nyheter