Boosta självförtroendet hos en bra frisör

23 maj 2022 william eriksson

editorial

Dags för en ny look? Med några få enkla medel kan du snabbt förnya ditt utseende och boosta ditt självförtroende. Ett par nya jeans sitter aldrig fel men om du vill ha något mer bestående ser du till att fixa frippan. Endast små förändringar av din frisyr såsom en ny nyans eller en enkel klippning kan göra stor skillnad. Om du däremot vill göra större avtryck kan du färga om håret, klippa lugg eller varför inte fixa en unik trimning av skägget?

I slutändan är det viktigaste att du känner dig nöjd och snygg i din nya frisyr. Det är möjligt att gemene man inte ser din nya förändring men vad som däremot kommer att märkas är ifall du bär upp din look med självförtroende – en egenskap mycket mer åtråvärd än faktumet att du har blått hår.

 

frisör

 

Få professionell hjälp – boka frisör

Det finns många hemmafrisörer och givetvis är det möjligt att åstadkomma ett gott resultat då du bara vill klippa några centimeter eller ändra färgnyans. Däremot är det alltför ofta som det inte går som man tänkt sig, då blekningen blir grön och luggen blir sned. Det är ett hantverk att frisera hår, att veta hur färgningen kommer att reagera med just ditt hår och att kunna klippa så att hårlängderna blir lika långa. Sluta med att klippa håret efter badkarskanten och bleka håret hemma tills det går av, ta hjälp av ett proffs som vet vad hen gör.

Östermalm kryllar av bra frisörer och på bara ett besök kan du få både håret, skägget, brynen och brännan fixat. Läs mer om alla tjänster som finns att tillgå på cardell.nu. Så skippa stressen med halvtaskiga friseringsförsök och få till det rätt från början. Få till din nya look utan onödigt slitage på håret genom att boka tid hos frisören.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/