Någonstans i världen väntar en ukulele på dig

När världen öppnar upp igen och vi återgår till det normala – vilka planer har du för tillvaron då? Världen är trots allt en stor plats, även om du kanske inte har några planer på att kuska runt till andra sidan planeten. 
För med tiden inser man att det är människor som skapar möjligheter. Det är människor som gör att världen känns stor, även om vi bara håller oss i vår hemstad.

En värld full av möjligheter

Många gånger kan man upptäcka att det som man har letat efter har funnits rakt framför en. Att finna sin plats här i livet, sitt syfte, är något som många av oss tror behöver innebära en massa X, Y och Z. Ibland kan det bara handla om att finna ro där man är.
Naturligtvis kan man bygga vidare från detta och plötsligt börjar man hamna på oväntade platser i oväntade sammanhang – men det första steget sker alltid hemmavid.

Det man också inser i dessa tider är hur nära vi alla är varandra. I och med internet kan man faktiskt fortsätta vara hemma och ändå hitta folk att samarbeta med.
Spelar du i ett band och letar efter någon som är duktig på att lira ukulele är chanserna kanske små att finna denna person i ett litet samhälle. En liten efterlysning på nätet senare så har du kanske funnit musikern som du söker, i en annan del av landet. Eller i en annan del av världen.

Dröm därför stort men börja alltid din resa steg för steg. För det är en strapats att ta sig någonstans här i livet. Många gånger är det vi själva som i slutändan begränsar oss, vilket kan vara en svår nöt att knäcka.
Dock är det värt att kämpa mot den inre gnällspiken och trotsa de begränsningar som man har övertygat sig själv om att man har.